Bestelling en Levering

 sneaker laces, rope laces, waar veters kopen

Lazy Shoe Laces 
Onze online winkel is synoniem geworden voor kwaliteit en biedt een voortdurende verscheidenheid aan fantastische producten voor elk budget. Neem een ​​kijkje en begin vandaag nog met winkelen Collectie pagina

De beste winkelervaring
Sinds de eerste dag hebben we hard gewerkt om ons productaanbod uit te breiden en onze klantervaring nog beter te maken. We zijn trots dat we zo ver zijn gekomen, maar we blijven er ook naar streven om het nog beter te doen.

Om ervoor te zorgen dat we u snel voor een eerlijke prijs kunnen leveren, hebben we ervoor gekozen om de producten direct in te kopen. Hierdoor kunnen we enorm besparen op transport- en verzendkosten en de producten tegen een eerlijke prijs aanbieden. Wij vinden dat u niet teveel moet betalen voor uw favoriete items.

Verzending
De verzendkosten van de bestelling nemen wij voor eigen rekening.
Wij gebruiken PostNL voor alle zendingen (zowel binnen als buiten het land). Levering vindt over het algemeen plaats op de eerstvolgende werkdag tussen 9.00 en 18.00 uur.

Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan zullen wij u hiervan uiteraard zo snel mogelijk op de hoogte stellen.

Zie hieronder voor gemiddelde levertijden binnen Europa;

  • Nederland: 1 werkdag
  • België: 1-2 werkdagen
  • Duitsland: 1-3 werkdagen
  • Frankrijk: 3-5 werkdagen
  • Spanje: 3-5 werkdagen
  • Zwitserland: 3-5 werkdagen
  • Italië: 3-5 werkdagen
  • Oostenrijk: 3-5 werkdagen

100% bij u thuis bezorgd. Er is geen minimum bestelhoeveelheid.

Volg je bestelling
Als je bij ons een bestelling hebt geplaatst, kun je je pakket enkele dagen na je bestelling gemakkelijk volgen. Klik hier om uw bestelling te volgen >>

Vragen over uw bestelling?
Heeft u vragen over uw bestelling? De kans is groot dat u niet de eerste bent met deze vraag. Kijk dus eerst op de veelgestelde vragen pagina of jouw vraag er tussen staat, Klik hier.

30 dagen garantie

Lees meer

Gemakkelijk retourneren

Lees meer

GRATIS verzending

Lees meer